-

Akkurat nå får du Original Hydra Promo Ampoule, på kjøpet når du handler produkter for minst 600 kr fra BABOR. Verdi: 204 kr. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

BABOR

BABOR, som ble grunnlagt allerede i 1956 i Tyskland, er i dag et av verdens mest innflytelsesrike og luksuriøse produktmerker innen profesjonell hudpleie. Gjennom Babor Research and Innovation Centre og flere samarbeid med kjente universiteter, har merket klart å oppnå høye kvalitetskrav og banebrytende resultater. Bak suksessen står Babors grunnlegger; biokjemikeren Dr. Michael Babor.

Kvalitet og luksus

Hvert Babor-produkt går gjennom omfattende forskning og fortløpende kvalitetskontroller før det når kundene. Resultatet er luksus fra naturen, som både har høy effektivitet og er skånsom for huden. Babor tar også sitt ansvar for naturen svært alvorlig, og bærekraft og miljøpleie er viktige deler av fremstillingsprosessen. I dag er BABOR ett av de mest innflytelsesrike hudpleiemerkene i verden, og brukes av flere enn 100 000 skjønnhetseksperter, i over 60 land.

Serier

CLEANSING – BABORs unike to-fasede renseprodukter kombinerer olje og vann for den mest ideelle, dyptrengjørende effekten på huden. HY-ÖL inneholder hydrofile, vannelskende planteoljer og kombineres med PHYTOACTIVE, som inneholder urteekstrakter, for å løse opp i både fettløselige og vannløselige substanser på huden.

AMPOULE CONCENTRATES – Engangsampuller fylt med småmolekylære ingredienser, pakket i 2 ml sterile glassampuller. De aktive ingrediensene oppbevares hygienisk for en effekt som når dypere enn et serum.

AGE ID – Kombinasjonen av aktive ingredienser og makeup-teksturer av høy kvalitet danner en langvarig antiage-effekt på fire nivåer: Aktiv cellebeskyttelse fra planten skjolbærer øker hudens fasthet og elastisitet, flavonoider og vitaminer beskytter mot oksidering, polysakkarider gir en umiddelbar antiage-effekt og ekstrakter av mikroalger, lumicol, gir maks glød og jevner ut hudtonen.

DOCTOR BABOR – Avansert hudpleie basert på Dr. Michael Babor, som er biokjemiker og BABORS grunnlegger og forskning. De høykonsentrerte produktene inneholder store doser av aktive ingredienser, for å kunne behandle spesifikke hudtilstander.

SKINOVAGE - Nøkkelingrediensen i nye SKINOVAGE tar inspirasjon fra relativt ny forskning, epigenitik. EpigenTech Power-peptiden finnes i alle produkter og styrker alle de gode egenskapene i cellene våre og gjør slik at de holder vitaliteten sin lenger. Sterke celler gir en vakker hud!

ESSENTIAL CARE – Enkel, ukomplisert og grunnleggende hudpleie. ESSENTIAL CARE tilbyr hudpleie for de essensielle behovene og tar vare på en fuktfattig, tørr, sensitiv og fet hud.

DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR - BABOR har beriket solbeskyttelsesproduktene sine med CELL COMPLEX, som inneholder C- och E-vitamin som sammen beskytter mot frie radikaler, UV-stråler, blått lys og infrarødt lys samt beskytter og reparerer DNA.

BABOR SPA – BABOR SPA kombinerer unike stamcelleekstrakter for effektiv antiage-pleie for hele kroppen. Serien tilbyr effektive og næringsgivende behandlinger med fire ulike dufter, for en enestående opplevelse.

HSR LIFTING – Den smarte linjen er nå mer aktiv enn noen sinne, og inneholder 5 høyeffektive, aktive ingredienser som bekjemper årsakene til rynkene på flere måter, for å redusere alle typer rynker og tydlig motvirke mangel på spenst i huden.

REVERSIVE – En antiage-serie med en eksklusiv presisjonsformulering: RE-YOUTH COPLEX. Her jobber fire høyeffektive, aktive ingredienser sammen for økt spenst, ny vitalitet og glød.

BABOR MEN – Ny energi – ren vitalitet. TAUREC er en sammensetning av aktive ingredienser, som er tatt frem spesielt for en mannlig hud. Sammensetningen består av sibirsk ginseng, gautin og humle og øker hudens prestasjonsevne og motstandskraft.

CLEANFORMANCE - Oppdag effekten av barkekstrakt fra rød lønn som styrker hudbarrieren, gir nytt liv til en trøtt hud og forbedrer spenst og tekstur.

Tilvenning av nye hudpleieprodukter

Tenk på å venne inn huden når du bytter hudpleiemerke, og ikke start med alle produktene samtidig. Det tar ca 2-8 uker før huden er vant til de nye produktene og før du ser en tydelig forbedring. I starten kan man oppleve at huden blir forverret i form av tørrhet og urenheter. Dette er en del av utrenselsesprosessen som skjer i starten, og er helt normalt. Men du skal ikke oppleve ubehag i huden over lang tid. Opplever du langvarig ubehag bør du slutte å bruke produktene og ta kontakt med våre hudterapeuter.

201 produkter

-

Handlekurv
Min Hudpleierutine
Språk & Land

Leveres til: United States
Valuta: EUR

Språk: Norwegian Bokmål