-

Akkurat nå får du Facial Scrub (20 ml), på kjøpet når du handler produkter for minst 1000 kr fra Dr. Barbara Sturm. Verdi: 140 kr. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm er unike vitenskapsbaserte produkter som har fått en kultstatus hos hudpleiefanatikere over hele verden. Filosofien hennes baseres på å ta vare på hele huden og å motvirke og behandle inflammasjon for å holde huden sunn og i balanse.

#STURMGLOW
Hvert produkt er rikt på idéer. Hudpleieserien er enkel, men det er ikke produktene. På Dr. Barbara Sturm Boutique & Spa utføres hennes kjente ansiktsbehandlinger som gir #SturmGlow, men salongen er der også for å lære kunder om en antiinflammatorisk livsstil og en sunn hud.

Dr. Barbara Sturm sier:
”Vi er på vei bort fra markedsbasert hudpleie og vil heller fokusere på produkter som kan garantere resultater. Hudpleie må omfavne individualitet og mangfold."

OM DR. BARBARA STURM

Dr. Barbara Sturm er en tysk lege innen estetikk, kjent for hennes antiinflammatoriske filosofi og hudpleiebehandlinger som motvirker og behandler aldringstegn. Hun startet sin medisinske karriere innen ortopedi hvor hun var en del av et team som utviklet behandlinger for inflammerte leddsykdommer som osteoartrit. Blant annet "Kobe Procedure" som ble døpt etter basketballspilleren Kobe Bryant. Behandlingen gikk ut på å bruke pasientens egne blodceller til å produsere proteiner som reduserte inflammasjon og stimulerte reparasjonsprosessen.

Hun tok med seg denne kunnskapen når hun startet karrieren sin innen estetikk. Da åpnet hun sin egen medisinske klinikk i Düsseldorf hvor hun forsatte å revolusjonere.

ANTIINFLAMMATORISK FOKUS

I 2002 utviklet Dr. Barbara Sturm sin kjente "MC1", en plasmabasert krem som kun er tilgjengelig for hennes pasienter. Den bruker kroppens egne proteiner i en pleiende formulering som reduserer inflammasjon.

I 2014 lanserte hun en komplett hudpleieserie, med potente og aktive ingredienser som bidrar med fuktighet, næring og ny energi og glød.

PURSLANE

Innovative ingredienser er nøkkelen til hennes effektive produkter. Alle ingredienser er klinisk beviste for deres egenskaper og effektivitet. Dr. Barbara Sturm Molecular Cosmetics er en sammenslåing av vitenskapsdrevet estetikk og naturens reparerende evner. Stjerneingrediensen er purslane, som har beroligende og antiinflammatoriske egenskaper og er en effektiv antioksidant.

RASKE FAKTA

  • En avansert ingrediensvitenskap.
  • En filosofi om å pleie i steden for å behandle huden med for aktive ingredienser som kan irritere huden.
  • Inneholder ingen syntetiske parfymer.
  • Passer alle hudtyper.
  • Gir huden the “SturmGlow”.
  • Den antiinflammatoriske stjerneingrediensen purslane er en effektiv antioksidant.
73 produkter

-

Handlekurv
Min Hudpleierutine
Språk & Land

Leveres til: United States
Valuta: EUR

Språk: Norwegian Bokmål