Etter en herlig tid sammen er det på tide å si farvel til Joanna Vargas, og å gjøre plass for spennende hudpleienyheter. Sørg for å klikke hjem dine favoritter før merket forlater lageret vårt for godt!

Separasjonsangst? Ta vår Hudtest, så hjelper vi deg med å finne en erstatning!

Joanna Vargas

Joanna Vargas er kjent for sine eksklusive ansiktsbehandlinger på hennes salonger i Los Angeles og New York. Hennes helt egne hudpleielinje ble til for at kundene skulle kunne opprettholde den sunne gløden mellom behandlingene – og produktene gir akkurat den samme luksuriøse spa-følelsen når du bruker de hjemme.

STARTEN PÅ REISEN

Etter å ha åpnet en egen salong i 2006, lanserer Joanna Vargas sin egen hudpleielinje i 2011. Målet med hudpleieserien er å gjøre det enkelt for kundene å bygge en effektiv rutine som de kan bruke mellom behandlinger. Filosofien var å skape produkter som er moderne, resultatrettede og fulle av naturlige og pleiende ingredienser uten giftstoffer. 

JOANNA

Joanna har en bakgrunn fra medisin, og er en svært kreativ skikkelse, noe man kjenner igjen i hennes egen serie. Vargas søker kontinuerlig etter de beste og reneste ingrediensene, noe som har resultert i et sortiment som gir langvarige resultater. Vargas har stor forståelse for at huden kan forandres på grunn av indre og ytre faktorer som aldring, kosthold og miljø. Derfor er hvert produkt utformet for å tilpassses hudens behov, uansett hvor mye de endrer seg i løpet av året. 

DETOX OG DYPRENS

”Purify to Simplify” er Joannas mantra, som betyr at hun ser på detox som det viktigste steget i hudpleierutinen. Ved å forhindre at giftige kjemikalerier penetrerer huden, kan man også unngå inflammasjon og fremkomsten av kviser og pigmenteringer. Hvert produkt, fra hennes renseprodukter til ansiktsmasker, er utformet for å takle kilden til underliggende inflammasjoner, i tillegg til at de forsterker cellenes kommunikasjon og hudbarrieren. Hele sortimentet gir en balansert hud med ny energi. 

RASKE FAKTA

  • Joanna Vargas er kjent for sine eksklusive ansiktsbehandlinger på hennes salonger i Los Angeles og New York.
  • Hennes produkter gir en fantastisk spa-følelse hjemme.
  • Hvert produkt er utformet for å svare til hudens behov, uansett hvor mye de varierer gjennom året.
  • Joanna mener at det viktigste steget i hudpleierutinen er detox.
  • Joanna åpnet sin egen salong i 2006, og lanserte en egen hudpleielinje i 2011.

-

Handlekurv
Min Hudpleierutine
Språk & Land

Leveres til: United States
Valuta: EUR

Språk: Norwegian Bokmål